Fina frukostbilder är ingenting utan historien bakom människan som äter frukosten?

Fina frukostbilder är ingenting utan historien bakom människan som äter frukosten?

Hörreni! Livet är inte alltid en dans på rosor ju, men fint porslin och frukost är fan en riktig dans. Alla gånger. Som en injektion av fint liksom. Jag tror att Flora Wiström sa något liknande om frukostbilder som rubriken någon gång.. Och jag funderar mycket på vad bloggen ska gå för riktning nu. Jag tror att jag börjar bli lite trött på att bara visa det som är fint kanske!?

För än hur mycket jag uppskattar dessa fina bilder hos andra så vill jag gärna veta mer om personen bakom. Substans!

Jag tror inte på att människor har en enda personlighet och thats it! Jag tänker att vi alla består av flera del-personligheter. En av mina delpersonligheter (kanske några fler) visar jag upp här på bloggen. En av den är Vintage-Karoline som har massor med retro-porslin, snygg frisyr och vintagekläder. Men det är bara en liiiiten del av vem jag egentligen är.

Jag tänker också att dom flesta som läser bloggar förstår detta, vill absolut inte förminska er! Däremot tror jag att många glömmer bort detta ibland och det är då folk stör sig på oss bloggare/influencers.

Jag vill ju ha kvar er! <3 Tänk att en del av er läst min blogg i tio år liksom! Det är så mäktigt och speciellt och jag vill bara säga tack och förmedla min ödmjukhet inför detta! Jag har inte mått så bra under hösten och helt försummat denna plats, ändå har ni klickat in här, mejlat och finns kvar. Nu ska både bloggen och jag själv shapeas up!

Kommentera gärna vad ni vill ha mer/mindre av här så gör vi det här tillsammans!

8 thoughts on “Fina frukostbilder är ingenting utan historien bakom människan som äter frukosten?

 1. Gillar din blogg för att den känns så jordnära trots att du mestadels bara visar upp en ”yta”. Kanske varva med lite djupare reflektioner? Högt och lågt i en salig blandning. Vill verkligen veta mer om det där ödehuset?! Och massor om Norrland och bortom-Stockholm-tillvaron (både som verklighet och dagdröm). Och förstås mer mer mer om din gulliga hund!

 2. Åh fina du, så tråkigt att höra att du inte mått bra. Men såklart vi är kvar när du är redo! Känns som många inte bloggat så mycket under senare halvan av 2018, myself included. Vad gäller idéer så gillar jag frisyrtutorials, inredning och växtgrejs såklart! Även loppisfynd!

 3. Jag är en Norrbottning som gillar att läsa din blogg.
  Har hängt med i några år.
  Din blogg känns ”djup” även om det är ”yta” som du visar upp.
  Blir spännande att läsa här i fortsättningen oxå 🙂

 4. Gillar verkligen dina fina frukostbilder och bilderna från lägenheten/inredning/växter och kläder. Och loppisfynd 🙂

 5. Hej Karoline! Jag har hängt med sedan 2009 (!!) och tittar in här då och då. Tycker så mycket om dina bilder och tilltalet i din blogg! Det är fina bilder utan att för den sakens skull bli ytligt, det vardagliga syns också. Jag gillar när du visar loppisfynd, mat och dina outfits! Älskar ju också bilderna från Norrland; så spännande med det lilla huset du vill rusta upp. Jag tänker att det skulle vara spännande att veta hur du tänker kring olika saker, kanske lite reflektioner? Du verkar som en så vettig person och du har berättat om att du jobbar mindre och ska hålla på med din musik mer. Skulle vara spännande att läsa om dina tankar kring det.
  Det var mina ostrukturerade tankar och önskemål! Kommer fortsätta läsa oavsett- tack för allt du delar! Hoppas du får ett fint år och mår bättre, kram!

  1. Alltså ÅH VILKEN FIN KOMMENTAR! <3 Tog mig ett tag att svara men har verkligen tänkt på dina ord i flera dagar! TACK! Jag tar till mig och återkommer med mer reflektioner och tankar. Det känner jag mer och mer att jag vill göra! Tusen kramar till dig Lisa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *