En sekund om dagen 2018

En sekund om dagen 2018

Nu har vi lämnat 2018 bakom oss och jag tycker det känns ganska skönt. Firar med att posta En sekund om dagen 2018 – the movie!

Ska jag vara helt ärlig så har det varit ett riktigt skitår. Allting har varit liiite jobbigare än vanligt och jag har inte mått så bra. MEN, som influencer kan man ju nästan lura sig själv till och med. Jag har nämligen fortsatt att filma en sekund om dagen. Precis som jag gjorde 2017. Och visst ser det ganska jäkla festligt ut mitt 2018 också!?
Skenet bedrar och sånt det vet ni va!? Klart att det har varit bra också, men det jag menar är att alla dessa tunga grejer man går igenom syns inte alltid på ens bilder eller filmer. Keep that in mind.

Det är mycket musik, Kosmo och träning. Det är Amalfikusten i Italien, jazz i New Orleans och bröllop i Portugal. Det är en hel sommar i Norrland och en vecka på Herräng med Lindyhop. Vad mycket man hinner med på ett år alltså!

2 thoughts on “En sekund om dagen 2018

 1. Så himla kul! Har också börjat med en film nu och är typ redan impad av allt jag gjort på en vecka haha…

  Vill passa på att tacka för en så himla inspirerande blogg. Jag ser väldigt mycket fram emot att få se torpet komma till liv!

  Kramar!
  Mvh Hanna

  1. Hej Hanna och tack för att du kommenterar! Visst är det roligt med filmen, minns mina första veckor och månader hur jag såg den om och om igen! Det skapar liksom lite perspektiv och tacksamhet för saker tycker jag.

   Tack för dina ord och pepp på torpet! <3
   Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *