MIN FÖRSTA VIDEOBLOGG!

MIN FÖRSTA VIDEOBLOGG!

Jag har velat fram och tillbaka sååå mycket om jag ska publicera den här videon eller inte! Det var flera månader sedan jag gjorde den, ljudet blev dåligt och den blev för lång. MEN, nu kör vi ändå!!!!

HÄR KOMMER MIN FÖRSTA VLOGG!!!!!

Så läskigt att lämna ut något som man inte är särskilt nöjd med, men tycker att det är så roligt med video så väljer att se det som en lärdom. En helg i april med massa Kosmo, jazz, jobb, rep och spelning. Snälla säg vad ni tycker och prenumerera gärna på min youtube-kanal för fler videos i framtiden.

One thought on “MIN FÖRSTA VIDEOBLOGG!

  1. Roligt att se! Var det svårt att få igenom på jobbet att cosmo skulle haka på? Är själv lärare som drömmer om hund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *