HELG!

HELG!

Här kommer alla bilder i mina utkast som gav mig helg-feeling! Nybakt bröd till melodikrysset, gofika och snittblommor. Höh, som att det är så varje helg ser ut!?!?!?!?!!!! Inte direkt hos mig i alla fall, snarare knäckebröd över diskbänken. Den här helgen jobbar jag inte utan blev helt plötsligt ledig. Vi skulle haft rep idag och studiohelg egentligen, men det blev ändrade planer. Otroligt ju! Jag är redan lite trött efter onsdagens röjspelning på Stampen, VILKEN KVÄLL!!! Jag tycker det kändes som en ära att få spela på anrika Stampen och tänkte att det säkert inte skulle komma så mycket folk, men så blev det fullt!!! Jag brukar tänka att jag lever lite extra i sådana stunder, när jag får stå på en scen med en publik som trängs nedanför. Tacksamheten är inte nådig just nu!

Snart är det dessutom sommarlov, semester och andrum! Vad ska ni göra i sommar? Snälla berätta!

2 thoughts on “HELG!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *