Trettioårspresent, frisyr och tulpaner

Trettioårspresent, frisyr och tulpaner

Nu ska jag visa er en fin sak som jag fick i trettioårspresent av en bunt fina vänner!

Denna FANTASTISKA silver-ring med turkos sten från 1960, tycker den är helt perfekt!

På tal om perfekt…. HAHA SKOJA! Men håret är ju näst intill i alla fall.

Så svårt att vara rolig i skrift. Men gillar bouncet i frillan när jag lagt det noggrant för en gång skull. Gör pyttesmå pincurls i nacken och större ovanpå, varannan rad åt olika håll. Äh, vårt att förklara, kolla på min instagram om ni vill se hur jag lägger håret istället.

Och så avslutar vi detta spretiga blogginlägg med lite spretiga tulpaner.

Älskar den grå/turkosa vasen jag fyndade på Myrorna för ett tag sedan!

One thought on “Trettioårspresent, frisyr och tulpaner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *