Antikmässan, bubbel och dans

Antikmässan, bubbel och dans

Förra veckan gick jag på Antikmässans vernissage för att tjuvkika på alla finheter. Jag hade lite bråttom tyvärr om kramades mest på finheter i människoväg. Till exempel Viola och Simona på Herr Judits.

Jag hade på mig sextiotalskappa, näverväska som min mamma gjort och mormors gamla näbbstövlar.

Festligt med vin och vintage i samma veva tycker jag.

Miriam var på plats för att representera femtiotalet, vävande och textilier.

Viola gråsten i original och nyproduktion.

Några dagar senare, närmare bestämt lördagen, hängde vi hemma hos mig efter mässan.

Jag fick äran att sminka, klä och göra frisyr på Miriam! <3

Simona och Britta var också med. Vi åt pasta, drack bubbel och dansade.

Svante kom också förbi för allt detta, spelade ABBA-låtar och dansade lite mer. Sedan begav vi oss till Södra teatern där världens bästa DJ-trio Toppar & Dalar spelade på Bangers and Mash. Typiskt bra kväll!

One thought on “Antikmässan, bubbel och dans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *