Vecka 47 med skaparlust och jobb i mängder

Vecka 47 med skaparlust och jobb i mängder

 

Glad tisdag i det underbara snövädret som Stockholm bjuder på idag. ÄNTLIGEN!!! På min insta-story delar jag med mig av min barnsliga glädje kring detta väder idag.

Bilden med helgfrukost får stå för helg-längtet idag. Jag ska nämligen vara hemma heeela helgen och umgås med bästisar. Vi ska ha fira-Carro-snart-30-år-helg och göra massa kul. Sen har jag köpt julblommor som jag bäddad ner med mossa och renlav också, sånt som gör mig orimligt lycklig.

Broderi-bilden får stå för min kreativitet och skaparlust som liksom sprudlar just nu. Vill bara skapa skapa skapa hela tiden. Håller på att brodera, klä om en möbel, rita en logga, färga garn till stickning och sy kuddar samtidigt. Blir ofta så när jag har för mycket annat att göra.

För faktiskt så jobbar jag lite för mycket nu. Det vanliga lärarjobbet + luciarep, julkonsert, betygsättning och mina två band som har diverse spelningar. Tur att jag är van! Speciellt i adventstider.

Det var mitt tisdagshej och vardagssvammel, hoppas ni gillart. Hoppas också ni har det bra hos er! Puss!

2 thoughts on “Vecka 47 med skaparlust och jobb i mängder

  1. Klart vi gillar! Här är det bra, men snöfritt 🙁 Känner mig totalt snuvad på en snöig vinter nu när jag precis fått höra att snön här i Malmö sällan lägger sig och stannar på marken. Hallå, varför sa ingen detta innan jag flyttade? haha 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *