Önskelista 2017

Önskelista 2017

Jag fick en sån fin idé för någon vecka sen – En önskelista fylld med enbart begagnade saker
När jag började klicka runt insåg jag att nääästan allt från min önskelista gick att hitta på tradera. Så jag började göra kollage med länkar till alla auktioner och säljare sådär jätteambitiöst. Men så gick auktioner ut och en del länkar funkade inte så jag gav upp. Så det får bli en inspirations-önskelista istället. Alltså inte saker jag tycker att någon ska köpa till mig egentligen utan mest saker jag drömmer om att äga! Here we go!

 • Retroblomkrukor typ Tellus eller andra fina till alla växter där hemma
 • En papegojblomma
 • En stor svärmorstunga med gula kanter som kan stå på golvet
 • Ett blombord

*

 • Snötass från Kero eller Redwings. Eller båda om jag får önska fritt plus ett par tofflor också
 • Kudde från Josef Frank, eller tyg för att sy själv för det är billigare – ok helst en hel jädra soffa om jag nu ska önska stort

 

 • En vintage-jazz-banjo att lära mig spela på
 • Alla tyska blombord i världen
 • Ett nattlinne från Polarn och pyret
 • SAS-postern av Staffan Wirén och i drömmarnas land en tavla av Kandinsky
 • Liidokki-klänningen från Marimekko
 • En stor necessär från tiogruppen eller liknande som rymmer schampo och allt

 • En Elva-brödrost med textilsladd
 • Ringar i silver med turkos sten från sextiotalet eller så
 • En vardagsrumsmatta som jag bara sett i min fantasi med grafiskt mönster och ljusa färger

 

2 thoughts on “Önskelista 2017

 1. Tro det eller ej, men min mamma har två såna blombord som i det första kollaget! Så himla avis, men inte ens om hon ville avstå från dem skulle jag kunna ta med dem hem i handbagaget ändå. Haha. Bra idé med second hand-önskelista. De senaste åren har jag bett om att inte få något i julklapp eller bara böcker. Begagnade grejer kan ju få läggas till i den listan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *