Vecka 46 – födelsedagsplaner, jazztrumpetare och högmidjade byxor!

Vecka 46 – födelsedagsplaner, jazztrumpetare och högmidjade byxor!

God morgon raringar! Hoppas solen skiner på er med för det är så jädrans härligt. Idag är det tisdag och jag ska leda en kör-repetition och sedan repa med bandet och förhoppningsvis en ny trumpetare. Vår käre Niklas har nämligen flyttat till Umeå för att plugga så vi letar efter ny person som gillar gammal jazz och rock ´n´ roll. Håll tummarna!

Föresten så har jag klippt lugg igen! Får alltid för mig det när jag kör lite mer sextiotal i stilen. Sen går den ju att rulla upp så den lägger sig med de andra lockarna också när jag är sugen på den looken.

På tal om sextiotal så kommer här ett tips! Monki säljer högmidjade cigarettbyxor som känns väldigt sextiotal. Älskar dessa!

Svårfotade med detta objektiv men tror ni fattar grejen.

Annars då? JO, JAG FYLLER 30 ÅR SNART!!! Det känns helt galet, roligt och stort. Den 4 december smäller det och jag längtar som ett barn. Dessutom ska jag ha stor fest den 2 december som ska planeras och peppas in i minsta detalj. SÅ TAGGAD på denna födelsedag, sorry!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *