Kort hår för en dag (eller fler) med FOAMROLLERS

Kort hår för en dag (eller fler) med FOAMROLLERS

Det jag får mest frågor om här på bloggen är mitt hår och hur jag fixar vintagefrisyrer. Jag har faktiskt filmat en video till er som jag ska redigera och posta så fort min dator fungerar igen. Men tills dess så kommer här lite bilder på hur jag fixade frisyren med foamrollers 2013. Tänker att jag kan ”åter-posta” lite inlägg ibland, sådana inlägg som är populära och som jag själv gillar. För egentligen, när man tänker efter, det är mycket jobb med att skriva ett inlägg.. Så det borde ju få fler stunder i rampljuset än bara en gång!

Jag gör oftast pincurls men ibland rullar jag upp håret på foamrollers istället. Just nu är mitt hår lite för långt för att rulla upp så som på bilderna, men det går att sätta rullarna på längderna bara också.


Rullar upp hela håret i detta mönster. En annan anledning till att jag sällan använder dessa är för att det är så oskönt att sova på dem.

På morgonen när jag tar ur rullarna ser det ut så här.

Efter att ha dragit fingrarna igenom blir det en clown-liknande frisyr.

Men sen, efter några drag med borsten blir det såhär.

Spänstiga lockar som går att forma. Med lite hårolja och fler borst-tag blir det som mjuka vågor över huvudet!

2 thoughts on “Kort hår för en dag (eller fler) med FOAMROLLERS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *