Reportage i tidningen VI och helgplaner

Reportage i tidningen VI och helgplaner

Tidningen VI, som är Sveriges ledande tidning inom kultur och samhälle, har gjort ett fint reportage om mig där jag pratar om samlande, historia och identitet. De fantastiska fotografierna har Moa Karlberg tagit, hon är en sån stjärna!

Wow, vilken kväll vi hade igår i Vinterviken försten. Vi (Dr Pam with friends) spelade på dansbanan och hade sällskap av måånga dansare och solen sken. När vi riggat ner och det vara mörkt cyklade jag hem med bara ben och njöt av sommarnatten i Stockholm. Det tänkte jag förresten fortsätta med i helgen genom att ha picknick ikväll och bada med massa kompisar. Imorgon åker vi ut till skärgården och spelar, hoppas på sol och mycket folk igen. Vad ska ni göra i helgen?

One thought on “Reportage i tidningen VI och helgplaner

  1. åh, den här tidningen satt jag och läste nere i vår sommarstuga i somras och när jag bläddrade dök plötsligt du upp! så himla kul! grattis! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *