Nu är jag tillbaka!

Nu är jag tillbaka!

Hej ni kära läsare, jag är tillbaka! Det innebär att inläggen kommer gå upp efter sommaren och vardagen kickar igång så smått. Den här hösten (får en ens säga så i början på augusti?) känns det inte lika jobbigt alls att gå tillbaka till jobbet eftersom jag bara kommer arbeta som lärare tre dagar i veckan och sedan frilansa som sångerska resterande tid samt blogga. Sång- och bloggsatsning nu alltså och jag är enormt taggad.

Vi börjar denna blogghöst med en redogörelse för vad jag egentligen haft för mig i sommar. Ni vet ju att jag spenderade början av semestern här i Stockholm, skötte om baby-Kosmo och försökte göra massa roligt. Det var ganska krävande med en liten valp men samtidigt otroligt gosigt. Jag hade några spelningar med bandet också, bland annat på Herräng dance camp. Sedan tog jag med mig Kosmo på en sju timmars tågresa upp till familjen i norr. Det gick så himla bra och Kosmo trivdes på landet. Vi stannade länge, flera veckor och sedan åkte vi ner till Stockholm igen. Jag blev het kär i Herräng och dansen igen så jag åkte tillbaka för att dansa några dagar. Fick influensa och har legat däckad i två dagar men NU är jag frisk igen. Kollade i kalendern igår och såg att jag visst börjar jobba imorgon också. Hujedamig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *