Semesterhälsning!

Semesterhälsning!

Hej alla fina läsare! Så roligt att se att ni kikar in här fast jag befinner mig ute i obygden utan 3G. Hoppas ni har det bra, oavsett om ni jobbar, är ute och reser eller bara är hemma. Jag har det fint, väldigt fint oftast. Det är ganska jäkla dåligt väder här uppe, kallt och regn. Men försöker göra det bästa av dagarna ändå. Jag har badat lite, målat hus, broderat, skrivit, läst och varit ute i skogen. Jag har fyndat som en galning på loppis och kommer få ta hem grejer i omgångar. Självklart visar jag er sen! Kosmo har the time om his life här, undrar om han kommer gå med på ett liv i Stockholm sen? Han springer ut och in som han vill, upptäcker allt i naturen och blir modigare för varje dag. Eventuellt är han lite för modig nu.. Mitt barndomshem alltså, älskar den platsen så innerligt!

2 thoughts on “Semesterhälsning!

  1. Det ser i alla fall ut som om ni haft fint väder på bilderna. Jag befinner mig just nu i Skåne och här hällregnar det mest hela tiden. Vi har njutit av en handfull dagar på stranden åtminstone. Ser fram emot att se dina loppisfynd sen! Besökte en storloppis i helgen och fyndade en kaffetermos som jag tror du hade gillat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *