Hejdå lägenheten!

Hejdå lägenheten!

Idag säger jag hejdå till den här platsen för ett tag! Jag och Kosmo sitter nämligen på tåget mot Örnsköldsvik och ska spendera två veckor där uppe.

Som tur är har vi lägenhetsvakt så inga tjuvar kommer in och inga blommor kommer dö.

Vi har i nuläget precis lämnat Sundsvall där vi mellanlandade lite för att springa av oss och göra behov (alltså Kosmo). Han är otroligt duktig för att bara vara 14 veckor gammal. Åker djurkupé med andra hundar som om han aldrig gjort annat.

Älskade Stockholm, röriga lägenhet, vi ses om två veckor! Jag kommer befinna mig ute i obygden nu, helt utan mobilnät och internet, men jag har gjort ett gäng tidsinställda inlägg till er så kika in ändå!

One thought on “Hejdå lägenheten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *