Måndag vecka 27

Måndag vecka 27

Hej från måndagsregnet i köket här i Midsommarkransen. Jag har ju varit ledig några veckor nu och är helt dagsvill, måndag eller lördag spelar inte längre någon roll – älskar den känslan! Bilderna på brakfrukosten ovan är inte från idag direkt, utan något som Fredrik gjorde för länge sedan. Idag bestod min frukost av knäckebröd över diskbänken där jag vakade över magsjuk hundvalp istället.

I helgen spelade jag med bandet två gånger på samma dag i Norrtälje där de hade jazzdagar med parad och New Orleans-feeling. Idag är jag hemma med lille Kosmo och gosar mest fast jag borde städa, diska och packa. Ikväll åker jag till Herräng för att dansa Lindyhop, stannar där tills torsdag. Är SÅ peppad på att dansa då det inte har blivit av så mycket på sistone. Men samtidigt är det jobbigt att åka ifrån lille hundvalpen också, men det får gå. På onsdag kommer vi göra en dans-spelning på Herräng också. Tre timmar jazz och boogie woogie på stora dansbanan. Vi ska även fotografera bandbilder, spela in och göra musikvideo. Ska någon av er läsare dit kanske?

One thought on “Måndag vecka 27

  1. ÖNSKAR att jag skulle till Herräng i år, men så blir det inte. Sparar mig istället till en vecka på Swing Castle i Tyskland i september… hade varit kul att se er spela live någon gång! Ska ni spela nåt O Stockholm i juli? (Ska på besök dit).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *