Hundvalpslängt, skolavslutning och skärgårdsspelning

Hundvalpslängt, skolavslutning och skärgårdsspelning

Glad tisdag alla! Idag är en EN VECKA tills vi åker och hämtar gullet på bilderna ovanför. Kosmo the dog som ska bo med oss i Midsommarkransen och vara vår bästa vän i många år! Jag är både nervös och peppad till tusen. Annars så jobbar jag mest. Ni vet kanske hur det är innan sommaren, betyg ska sättas och omdömen skrivas. Om en är musiklärare så gäller det även att rodda inför skolavslutning och konsert i kyrkan. Roligt men intensivt. I helgen ska vi åka ut i skärgården och spela med bandet också, ser mycket fram emot det. Hoppas ni alla mår bra! Fler blogginlägg kommer imorgon, har massor att visa!

2 thoughts on “Hundvalpslängt, skolavslutning och skärgårdsspelning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *