Hemma från New Orleans

Hemma från New Orleans

Nu är jag hemma igen från världens resa! Jag har haft det så enormt bra, hört den bästa livemusiken någonsin, fått musicera med andra musiker, lärt känna nya vänner och haft the time of my life. Det har helt enkelt varit världsomvälvande för mig, både rent musikaliskt och personligt. Hoppas kunna sätta ord på alla insikter och inspirationen senare. Nu är jag mest förvirrad, jetlaggad och lite deppig över att det är slut.

 

Som tur är har jag en vecka fullspäckad av roliga saker. Till exempel plan
eras det sista inför vår Kransenloppis på söndag. Jag roddar ihop jazz-jam på gatan för alla som vill komma på söndag också. På lördag spelar vi på Chicagos Imperial club och har med oss gästartist som vi träffade i New Orleans . På torsdag kommer mamma och Erik på besök över helgen och på onsdag ska jag till stadsteatern och se Norrtullsligan som lånat scenografi från oss i Broderiklubben.

 

2 thoughts on “Hemma från New Orleans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *