Frukosttips och en rejäl beskärning

Frukosttips och en rejäl beskärning

Kolla vilken färgstark och lyxig frukost vi åt i helgen! Men VAD är det på mackan kanske ni undrar? *hoppas*!
 
Det är vegetarisk leverpastej!!!!!!!!! Ända sen jag blev vegetarian för över 10 år sedan har jag haft cravings efter leverpastej med gurka. Och nu är det möjligt! SÅ gott!
 
Jordgubbarna var fina men smakade inte så gott, så som sig bör i februari.
 
Jag hade även köpt frysta croissanter på Picard.
 
Bara att slänga in i ugnen och det kändes som vi åt frukost i frankrike.
 
När vi ätit och druckit påtår var det dags att ta sig an detta monster. En doftpelargon, Dr Westerlund, som växt sig för stor för att ha i fönstret.
 
Det känns alltid så sorgligt att klippa ner blommor tycker jag. Men det blev ett gäng sticklingar som kommer att säljas på en loppis senare i vår.
 
Sådär, nu får den plats igen och kan växa till sig på nytt.

0 thoughts on “Frukosttips och en rejäl beskärning

  1. Hurra för vegetarisk leverpastej! Det var det sista jag åt innan jag blev pescetarian (och nuförtiden äter jag huvudsakligen växtbaserat). Häftigt med ärtprotein.
    Här i Tyskland har jag hittat flera sorter ”vegane Leberwurst” och en smakar nästan lite som gräddig leverpastej <3.

  2. Åh, dr Westerlund som doftar så underbart. Min mor hade alltid sådana medan hon levde. Har letat efter den i åratal men inte hittat.
    Tror du att det är möjligt att jag kan få köpa ett skott eller två av dig? Hör gärna av dig så får du min adress och jag kan swisha betalning

    1. Åh, klart du måste ha en Dr Westerlund då! De börjar ploppa upp i blomsterbutikerna nu. I alla fall i sthlm på de ställena dom säljer pelargoner. Så håll utkik. Och annars, mejla mig så fixar vi en stickling!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *