Utelivspanelen v.7

Utelivspanelen v.7

 
Fredag och dags för helg! Utelivspanelen delar med sig av raggningsplus och helgpepp. Denna vecka har vi med oss Jimi Disease. Han är trummis i Honeymoon Disease, göteborgsbandet som endast klär sig i spola-kröken-gula t-shirts och denim, de är sjukt bra live och ikväll ska de riva Kägelbanan tillsammans med Horisont.

 
 
ANNIKA
Vad är du peppad på i helgen? Fredagen är så himla fullpackad och jag vill gå på soulklubb, rockkonsert och popklubb. Går allt att kombinera? Jag tror verkligen det kommer att vara beroende på kvällsform, men det känns ytterst dumt att missa Honeymoon Disease på Kägelbanan så mest troligt träffar ni mig längst framme vid scenen ikväll.

Om någon skulle ragga på dig, vad skulle få dig på fall? Jag faller väl så fort någon blåser på mig.

 
 
JIMI
Vad ser du fram emot mest i helgen? Först och främst att vända upp och ner på Kägelbanan. Lira satan ur Stockholmarna och sen dansa natten lång helt utan fotfäste. Efter det vill jag vara förbannat bakfull så jag vet att jag lever.

Vad dricker du helst på fest? En Femkommatvåan i ena handen och en Femkommatvåan i den andra. Dubbla kanoner och varannan whiskey!

Om någon skulle ragga på dig, vad skulle få dig på fall? Om hon är en jävel på att luft-trumma till Kiss på dansgolvet. Då ramlar jag. Foto: Bengt Persson (01)

 
 
CLARA
Vad är du peppad på i helgen? I kväll ska jag på födelsedagskalas, sådant är ju alltid höjden av festlighet! Men resten av helgen ser också ut att vara fullmatad, med både middagar och dans. Förmodligen blir det en vända till Ugglan också, för att dricka öl och flippra lite. Men mest för att kolla på killar. Vi har fått för oss att det finns snygga där.

Om någon skulle ragga på dig, vad skulle få dig på fall? Jag är väldigt svag för killar med allt hår. Som dricker öl, är glada och peppa. Så, att svepa en öl, le mycket och svänga med lockarna borde kanske räcka?

 

 

Om ni vill se vad jag peppar för i helgen eller hur en kan ragga på mig, klicka er in hos Clara eller Annika. Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *