Förortssupet

Förortssupet

I lördags vaknade vi utvilade och dukade fram frukost. (lovar att det var mer än bara dryck, men maten hamnade ej på bild denna gång).
 
Jag såg ut såhär, men det kikade vi ju på i ett annat inlägg.
 
Jag och Fredrik åkte hem till Johan för lunch.
 
Och klockan 15.00 började Förortssupet i Skarpnäck. Det går alltså ut på att åka till en ändhållplats med tunnelbanan och besöka första bästa sunkhak för en öl. Sedan åkte man ett stopp med tunnelbanan och gör samma sak tills man är tillbaka i stan igen.
 
Jag fuskade dock, aldrig att jag skulle dricka en öl på varje ställe, låter livsfarligt.
 
Ann höll i trådarna och hade gjort research innan, satte timern på 30 min när alla fått sin öl och såg till att vi tog oss vidare. Kvällen avslutades med kareoke på Gröne jägaren men då hade jag redan åkt hem för sömn.
 
För dagen därpå var det ju första advent och det är heligt för mig. Adventsfrukost, julmusik och upp med lådorna från förrådet. Nu doftar hela lägenheten av hyacinter och ljusstakarna lyser så fint.

0 thoughts on “Förortssupet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *