Lördagsoutfit

Lördagsoutfit

 
 
Här kommer några bilder som Fredriks så snällt tog på mig igår när det fortfarande var ljust ute. Vi skulle iväg på festligheter av det annorlunda slaget (mer om detta sen) och jag kände mig fin. Kjolen är i ull från secondhand, tröjan ny från Monki, kängor tusen år gamla med trasiga sömmar och favoritkappan från secondhandbutiken pop. Sen tyckte jag nog att håret gjorde hela grejen tillsammans med de röda läpparna. Hoppas er helg var fin! Puss!

0 thoughts on “Lördagsoutfit

  1. jäklar, vilken PANGBRUD <—– och det säger jag fanimig aldrig i vanliga fall!? så himla urtjusig! ÄLSKAR HÅRET. kräver nästan en tutorial på den där. är det skapat med locktång? dör isåfall. locktång och jag går inte ihop, lockarna går ur efter max 40min :-////

    1. men åh, TACK så mycket! Jag gör ju alltid pincurls nu när håret är längre. Foamrollers när det är kortare. Håller mycket längre. Locktång är skräp. Kan iofs göra med plattång ibland men tycker det tar så lång tid. Så, som svar på din fråga: läggningsvätska, pincurls och sedan sova med sjal över natten och det håller i tre dagar ca! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *