Tågluffsuppdatering!

Tågluffsuppdatering!

 

Hej raringar! Det är svårt med internet och jag hinner inte uppdatera bloggen som jag tänkt. Men nu är vi framme i Slovenien i alla fall, Ljubljana närmare bestämt. Vi har rest genom Österrike och sovit i Wien och Salzburg. Idag är vi trötta efter en gårdag med enormt många intryck. Vi var på en alp-topp i storm och regn, såg absolut ingenting och var ledsna, blöta och kalla när vi kom ner. Men vi blev glada igen när vi kom fram till en liten by mellan alp-topparna som ni ser på bilderna ovanför. Alltså denna by är det vakraste jag någonsin sett! Allt detta kommer få ett eget inlägg sen, tänker att jag ska publicera dem i ordning eftersom jag har tid och internet.

 
För övrigt så har vi fått in så sjukt bra rutin på att resa runt nu. Är väldigt lugna, bokar Air bnb efter vägen och bara tar allt med ro. Det är en mäktig känsla att ha rest genom ca åtta länder på en vecka och veta att vi har tre veckor kvar. På tågen broderar jag in alla städer vi bott i och klistrar in kvitton, godispapper, servetter och sånt i en bok vi har med oss. Där skriver vi också om varje plats lite som en dagbok. Tänker att det kommer bli väldigt roligt att läsa i den om några år och drömma tillbaka.

0 thoughts on “Tågluffsuppdatering!

  1. Oh ser helt fantastiskt ut! Och sådan mysig idé med att dokumentera i en bok längs vägen! Jag har haft en tanke om att brodera vår resrutt på en karta, men inte lyckats hitta en Europakarta i rätt storlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *