Happy happy news!

Happy happy news!

Här står jag och flinar med min interrailbiljett! Jag och Fredrik ska nämligen ut och tågluffa i 30 dagar i sommar. ALLTSÅ PEPPEN PÅ DETTA! Jag vann biljetter på europarunt.se och är så sjukt glad över detta.
 
 
Vi har inte bestämt exakt var vi ska åka ännu, men ett måste är Portugal i alla fall. Kanske har ni några tips på ställen i europa som är perfekta för oss? Vi vill se magisk natur, gammal arkitektur, god mat och fynda massa vintageprylar!

0 thoughts on “Happy happy news!

  1. Åh vad roligt! Jag är dock lite mer för ordnade, trygga resor med förbestämda hotell, men jag är övertygad om att det kommer att bli fantastiskt och ett riktigt äventyr.

  2. Några dagars vandring i alperna kan jag verkligen rekommendera! Och Kroatien. Det går nattfärja mellan Italien och Kroatien (Split) (kostar dock extra) om man inte åker "runt". Vi spenderade nästan en vecka (av totalt 21 dagars luff) i Kroatien, främst på ön Vis som var helt magisk! Jag hade velat hinna med Budapest och lite mer Polen, men dagarna rinner undan så snabbt. Annars kan jag rekommendera att vara så spontana som möjligt. Vi bokade allt boende och eventuella "utöver-resor" (typ båt, och nattåg) och upplevelser längs med vägen. Sen bör ni vara beredda på att tågkomforten inte alltid är tiptopp överallt – men det tycker jag är en del av upplevelsen! Och även om nattåg är effektivt så finns det inte alltid sovvagn = man är rätt slut dagen efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *