Fredagen förra veckan

Fredagen förra veckan

Förra fredagen var jag så här pepp efter jobbet!
 
 
Kanske för att jag hade världens finaste kofta på mig. Och för att jag skulle äta halloumiburgare med Malin och Jenni på kvarterskrogen här i Midsommarkransen.
 
 
Dessa tokar är två av mina bästa personer i livet! ♥
 
 
När hamburgaren var äten blev jag upphämtad av en annan favoritperson!
 
 
Vi skulle se Doktor GlasSödra teatern med geniet Torsten Flinck. GAH så bra han är alltså! Spelade alla rollerna själv och fångade publiken på ett magiskt sätt. Fredrik tyckte dock att han kunnat skippa att lägga in skämt mitt i alla seriösa scener.
 
 
Efter teaterbesöket åkte vi vidare hem till Amanda som hade hemmafest, hittade Annika och Max på golvet i vardagsrummet.
 
 
Där stannade vi till sist av alla och dansade till Björns vänner innan vi gick till tunnelbanan och åkte hem igen. Kanske inte världens bästa beslut eftersom jag blev sjuk sen och ligger fortfarande i soffan och snörvlar. MEN, febern är borta och energin har kommit tillbaka. Nu ska jag ta mig ut i solen! Tjing!

0 thoughts on “Fredagen förra veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *