Baka med Manuela i TV8

Baka med Manuela i TV8

Bild från TV8.
 
 
Nu har TV-programmet som jag medverkade i börjat sändas på TV8. Baka med Manuela heter det och hela 32 episoder är inspelade. Nästa vecka kommer avsnittet som spelades in hemma hos mig att sändas. Ska bli enormt spännande att se och även höra när jag och Malin spelar jazz till exempel. Men redan nu (och i alla 32 episoder) kan man se både min och Miriams nuna i vinjetten. Kika in här vettja!
 

0 thoughts on “Baka med Manuela i TV8

  1. nej men åh, vad kul! ska absolut titta, lova att påminna oss när det ska sändas(/har sänts om man kan se i efterhand på play). spännande! 😀

  2. Hej, låten som spelas c:a 15 min in i avsnitt två, kan ni berätta vilken det är? Lost in my empty room, i dream about him but my baby is gone går texten ungefär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *