Nya koppar och noll dagsljus

Nya koppar och noll dagsljus

För det första – jag har köpt några nya koppar billigt på loppis. Två av varje för matchande kaffedejter. Den första är Karlskronaporslin och den andra Gustavsbergs vinranka.
 
 
För det andra så håller min Monstrea på att ta över hela vardagsrummet. Älskaren!
 
 
Och nu börjar även jag bli trött på mörkret, går ju aldrig att fota något roligt till bloggen. Försökte piffa upp med lite redigering men blev bara värre. Jag har verkligen ingenting emot kyla och snö, men ljuset fattas mig.
 
 
Så jag tänder varenda lampa och ljus i lägenheten när jag kommer hem, tar på mig dubbla yllesockar och tänker att var tid har sin charm.

0 thoughts on “Nya koppar och noll dagsljus

  1. Åh vilka fina koppar! 🙂
    Håller med det är verkligen svårt att ta fina bilder nu när det är mörkare men det är ännu värre nu när snön smällt då allt är grått och trist. Skulle önska lite mera snö och solljus så man kan njuta lite innan det är dax för ppåsk och våren 🙂

  2. Hej! Gud vilken fräck lampa du har, den hade passat bra hemma hos mig 😉 Verkligen skitsnygg 🙂 Jag älskar retro och att fynda på loppis, där man kan hitta mycket roligt. Du får gärna besöka min blogg https://antiktochannatblog.wordpress.com om du vill och se lite vad jag gör på min fritid med antikviteter och annat, mvh Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *