Ny header till bloggen

Ny header till bloggen

1.
 
 
2.
 
 
3.
 
 
4.
 
 
5.
 
 
Jag har tänkt att renovera den här sidan länge nu. Som tur är har jag ju en massa nya bilder från fotograferingen med Martina och Amanda, dessutom ett proffs till att bygga headers i Annika. Men, det blev lite för mycket bra av det hela, så nu har jag skjutit upp det för att jag inte kan välja vilken.
 
Då kom jag på den briljanta idén i att låta er bestämma, det är ju ändå ni som läser och kommer se den mest. Så, vilken header ska få pryda bloggen tycker ni?
 
 

0 thoughts on “Ny header till bloggen

  1. 1an och 4an! 1an kändes lugn och vacker men ändå lite sprudlande och 4an för att det känns kopplat till ditt signum lite mer, titeln har ju Vintage, bilden sång då typ 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *