Ytligheter och växtligheter!

Ytligheter och växtligheter!

Ja, jag har gått runt så här en del i veckan på grund av impulsfärgandet av håret i lördags. Alltså varför gjorde jag det? Så himla dumt. Igår var jag hos Sarah som räddade mig ur min misär som tur var. Det gick inte att få tillbaka den vanliga färgen igen, men jag är blond i alla fall. Med en spexig orange ton som en annan seriefigur. Graah!
 
 
Nu ska jag sluta tjata om hår och istället visa lite från odlingsfronten här hemma. Kolla vad chilin växer!!!!! 
 
 
Och detta är en himla kastanj som jag satt i vatten precis som med ekollonen. Så. coolt.
 
 
Den gamla chilin (ettåringen) har växt till ett träd och får inte plats i fönstret längre. Har redan plockat tre frukter och dom är dubbelt så stora som förra året.

0 thoughts on “Ytligheter och växtligheter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *