Foamrollerslockar dag ett och två

Foamrollerslockar dag ett och två

Tänkte visa er lite hur lockarna ser ut i de olika stegen (dagarna) när jag använder foamrollers. Här är dag ett efter utborstning. En kort page i längden fast mitt hår är superlångt just nu.
 
 
Efter ett dygn med jobb, dans, promenad ser det ut så här. Något längre och mjukare lockar som jag faktiskt gillar bättre. Luggen är alltid bäst dag två dessutom. 
 
 
Vi får se om jag fotar imorgonbitti med eller om håret är fööör jäkla skitigt då. Rullade nämligen upp det på fyra dagars otvättat hår. Om inte annat matchar det kanske mina morgontrötta, svullna ögon! 😉
 

0 thoughts on “Foamrollerslockar dag ett och två

  1. Jag har hår nästan ner till midjan, skulle det fortfarande funka med foam rollers? Vill så gärna styla mitt hår i mer klassisk stil men det känns som om min hårlängd är lite i vägen för det…

  2. Superavis att dina lockar håller så länge! Började rulla håret för ungeför ett år sedan, på alla olika sätt som finns och det spelar ingen roll hur försiktig jag är: lockarna faller ut efter en dag! Det är faktiskt så illa att jag har lagt underbara klännigar och hårplaneringar åt sidan för att det tar så evinerligt mycket tid för mig eftersom jag måst rulla håret varje dag! Lyckliga dig! 🙂 (och tack för en bra blogg!)

    1. Tack snälla Emma! Vad tråkigt med lockarna. Alltså jag tänker att en alltid ska ha en sjal eller halsduk över lockarna när en är ute. Vind och fukt förstör alla lockar! (mina med). Så jag har alltid något över när jag går ut. Ibland har jag även hårnät. Hoppas du får till det. Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *