The wedding singer!

The wedding singer!

 

 
 
Tjolahopp! Så här såg jag ut i lördags när jag sjöng med stråkkvartett på vigsel och bröllop. Klädkoden var lila, platsen var Stallmästaregården och de fantastiska musikerna var Prismakvartetten. Fin dag helt enkelt! ♥

0 thoughts on “The wedding singer!

  1. Läste klart en bok igår och tänkte på dig under tiden jag läste den. Jag skriver om den i mitt senaste inlägg på min blogg och rekomenderar den starkt till dig. Det är en bok om feminism som utspelar sig 1914 (!!!!!). Jag är förbluffad och samtidigt förskräckt när jag läst den. Jag tänker att denna bok skrevs för 100 år sedan och man kämpade redan då mot jämstäldheten…vi må ha kommit en bra bit på väg men att det ska vara SÅ trögrott är skrämmande. Redan där pratar hon om hur kvinnors arbetskraft inte uppskattas och en bit in på 2000-talet kämpar vi fortfarande med kvinnors löner…sjukt. Läs den!! Du kommer älska boken!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *