Helgfrukost och ny lugg

Helgfrukost och ny lugg

I söndags åt vi pannkakor med nykokt sylt till frukost innan jag tvättade sex maskiner tvätt och städade. Bra början på en produktiv dag. Förutom monsterberget med tvätt gjorde jag även semlor, både vanliga och glutenfria. Sen kom jag på att jag verkligen inte förstår tjusningen med detta bakverk, grädde på bröd med mandelmassa.. Mår illa bara jag tänker på det.
 
 
Och så här fortlöper lugg-projektet. Den klipptes rak i fredags men efter en tvätt såg jag bara ut som Ronja Rövardotter, så den fick hamla på sniskan igen. 

0 thoughts on “Helgfrukost och ny lugg

  1. blev ju en supersnyggt schwung på luggen sådär! och åh, en lockfråga: hur gör du de där lockarna? bara i slutet liksom. med tång eller rullar? <3

  2. Blev superfint med luggen sådär!
    Var själv också ytterst tveksam till semlor förr och åt bara locket (det var ju smarrigt florsocker på det). Men jag har konverterat mer och mer! 🙂 Men alltså vilken fettchock det är egentligen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *