Trevlig helg!

Trevlig helg!

 
 
 
 Äntligen fredag mina vänner! Jag testar nu att blogga från min iPad och OJ så smidigt det är. Bilderna är från blogg.ses förstasida, jag tackar som ödmjukast för de fina orden! Häftigt att bli omskriven som modebloggare ibland. Jag ser mig inte alltid som det men egentligen så är det ju mode – fast för 60 år sedan.
 
Idag kommer min vän Hennie hit från Övik och det är ju fina fisken att få rå om henne i några dagar. Solen skiner och jag ska köpa tulpaner. Hoppas ni alla får en finfin helg. Puss

0 thoughts on “Trevlig helg!

  1. men så kul! gratulerar!! kul dessutom att du gillar pad. får en i present nästa vecka men har alltid varit lite misstänksam mot paddor och hur värda de är egentligen? men nu blev jag pepp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *