Jullov och min nya gothklänning

Jullov och min nya gothklänning

Lagom till jullovet kom snön i Stockholm, jag var glad som ett barn. (kanske gladare än mina barn på jobbet).
 
 
Älskar att min lägenhet är omgiven av träd vars grenar samlar på sig snö.
 
 
Sedan blev det julavslutning i Adolf Fredriks kyrka med massa rodd och hundra barn som skulle uppträda. Musikfröken var helt matt, men också otroligt stolt efteråt.
 
 
”Fröken, du ser ut som en hollywoodstjärna idag” fick jag höra. Bra kommentar till min nya sammetsklänning. Den ska ni få se bättre bilder på imorgon för den är verkligen ljuvlig med alla detaljer och längd i kjolen. Känner mig som en gothare med mina svarta snörkängor till och det är bara positivt i min värld.

0 thoughts on “Jullov och min nya gothklänning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *