throwback thursday – birthday edition!

throwback thursday – birthday edition!

 
 
2007 – Det finns inte så många bilder från 2007. Jag var en liten spinkis och modellade i december i alla fall.
 
 
2008 – Bodde jag mitt första år i Piteå. Oskar var på besök och vi gjorde danskonster i köket. Jag hade kalas där Jenni och Moa fikade och snön låg tjock.
 
 
2009 – Spelade jag indiepop med mitt band i Luleå, hade spexiga strumpbyxor och sjöng carols på julfest. Bakade tydligen cupcakes till mitt kalas också (typiskt bloggigt).
 
 
2010 – Det blev drinkkväll på min födelsedagsfest. Jag bakade macarons och firade lilla julafton med gänget. (Kolla vad små vi ser ut Carro, Lindie, Moa, Malin, Jenni).
 
 
2011 – Min födelsedags ”firasdes” på ett flygplan över atlanten. Jag, Moa och Carro var i New York och hade det så sjukt bra.
 
 
2012 – Fest i studentlyan igen och mycket snö. Jag blev utnämnd till Sveriges bästa gröna blogg och fotade bilden längst ner på min födelsedag.
 
 
2013 – Förra årets födelsedag. Jag bodde i en liten stuga i Älvsjö och hade stor fest med massa folk. Otroligt roligt! Imorgon blir det fest och fir igen, men i lite mindre skala.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0 thoughts on “throwback thursday – birthday edition!

  1. Jag trodde först att du hade en klänning med superhög slits på första bilden, såg heltokigt ut innan jag såg att det var en arm..
    Stort grattis! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *