Karolines vintage hos Minnenas Journal

Karolines vintage hos Minnenas Journal

 
 
Jag har blivit intervjuad av Minnenas Journal om mina bästa vintagetips. In på deras hemsida och läs om ni vill. Jag gillar verkligen den här tidningen, så kika runt bland fina reportage och bilder när ni ändå är där vettja. Det finns ett reportage och min kompis Sarah som är expert på vintagefrisyrer till exempel.

0 thoughts on “Karolines vintage hos Minnenas Journal

  1. Åh, vad kul med en intervju! Men det jag mest tänkte på var att rubriken de gjort för artikeln skulle bli en perfekt header! Typsnittet, färgerna, kompositionen och bilden på dig- jättefint! Bara att byta texten till "Karolines vintage"!

  2. Åh, vad kul med en intervju! Men det jag mest tänkte på var att rubriken de gjort för artikeln skulle bli en perfekt header! Typsnittet, färgerna, kompositionen och bilden på dig- jättefint! Bara att byta texten till "Karolines vintage"!

  3. Åh, vad kul med en intervju! Men det jag mest tänkte på var att rubriken de gjort för artikeln skulle bli en perfekt header! Typsnittet, färgerna, kompositionen och bilden på dig- jättefint! Bara att byta texten till "Karolines vintage"!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *