God morgon!

God morgon!

 
God morgon raringar! Ännu en bild från badrumsspegeln. Jag börjar tröttna på dessa men det är så himla svårt att fota någon annan stans i lägenheten. Måste undersöka fler ytor känner jag. Idag är denna musikfröken lite trött efter att ha dansat lindyhop på chicago igår, men det var roligt så det är helt klart värt några extra gäspningar idag! Snart är det helg med både konsert och teater, vad ska ni hitta på?
 

0 thoughts on “God morgon!

  1. Åh vart här denna härliga tröja ifrån!? Varje år försöker jag hitta en riktig jultröja, men av någon anledning har jag väldigt svårt för att hitta någon haha Man får nästintill dra sig till engelska shoppingsidor för att finna någon 🙂

    1. Jag älskar också tröjor av den här vintriga och "juliga" typen! Secondhand är mitt bästa tips, alla mina komemr därifrån ungefär! Den här är en barn-tröja från 80-talet skulle jag gissa. Köpte den för20 spänn på nån loppis/secondhand. Men jag tycker det ser ut som en 40-talare! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *