Jazzdivan från 40-talet

Jazzdivan från 40-talet

 
 
Hej hopp raringar! Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm igen. Det är alltid lite sorgligt att lämna norrland och familjen men ikväll vankas födelsedagsfest och det vill man ju inte missa. Förr lördagen sjöng jag på kabaret Verboten och skulle förställa någon slags jazzdiva från 40-talet. Divig är jag ju inte för fem öre, men resten fick jag nog till ganska bra. Var så härligt att stå ensam på en scen inför en fullsatt teater och göra det jag gillar bäst – sjunga jazz från 40-talet. Kanske kommer en liten filmsnutt sedan, vi får se. Puss ♥

0 thoughts on “Jazzdivan från 40-talet

  1. asså förlåt för att man kanske inte får kommentera sånt här, men vilken fin kropp du har! framförallt "kiffar" (fransk slang) jag dina snygga höfter, och midja!!! läckert! Kram e

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *