Att beställa en 40-talsdröm och få hem en 80-tals-polyester

Att beställa en 40-talsdröm och få hem en 80-tals-polyester

 
 
Det här med att beställa kläder på nätet kan vara klurigt. Denna klänning köpte jag för en billig penning på tradera. I beskrivningen stod det att den var från 40-talet och på bilderna såg det verkligen ut så. När jag får hem den i brevlådan och öppnar paketet ligger där en 80-talsklänning i läskigt material. Jag testar den inte ens utan hänger bara in den i garderoben och känner mig lurad. MEN, idag fick jag för mig att testa den läskiga klänningen ändå och upptäcker att den är helt ok. Passformen är riktigt fin och det läskiga polyestermaterialet kanske går att leva med!?

0 thoughts on “Att beställa en 40-talsdröm och få hem en 80-tals-polyester

  1. Den är jättevacker på dig. Jag förstår varför du köpte den! Sedan så får du se till att ingen känner på materialet, så tror nog de flesta att det är en 40-talare 😉

  2. På bild ser den onekligen tjusig ut så jag förstår att du föll för den. Svårt det där med att beställa på nätet. Jag beställde en klänning som beskrevs vara i perfekt vintageskick. Den var förvisso från 30-talet så att den skulle vara som ny hade jag inte väntat mig. Däremot hade jag inte väntat mig att den skulle vara så skör att den inte gick att använda! Då är det lätt att undra vad som menas med perfekt vintageskick! Kramar Liza

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *