Bike in tweed!

Bike in tweed!

 
På lördag händer det häftiga grejer i Stockholm. Cykelhistoriska föreningen anordnar Bike in tweeden cykelparad där man klär upp sig som förr  i tiden och cyklar genom Stockholm. The Birdettes finns också med på ett hörn och kommer underhålla under kvällen. 

0 thoughts on “Bike in tweed!

  1. Åh jag önskar såå att jag kunnat vara med. Jag tycker detta event är helt underbart och kollar alltid på bilder ifrån England och nu Sverige som tagit efter, så kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Bike in tweed!

Bike in tweed!

 
På lördag händer det häftiga grejer i Stockholm. Cykelhistoriska föreningen anordnar Bike in tweeden cykelparad där man klär upp sig som förr  i tiden och cyklar genom Stockholm. The Birdettes finns också med på ett hörn och kommer underhålla under kvällen. 

0 thoughts on “Bike in tweed!

  1. Åh jag önskar såå att jag kunnat vara med. Jag tycker detta event är helt underbart och kollar alltid på bilder ifrån England och nu Sverige som tagit efter, så kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *