Sena kvällar och tidiga mornar

Sena kvällar och tidiga mornar

 
Jepp, jag matchar tandborsten med koftan! Dessa trötta ögon har haft så jäkla roligt ska ni veta. Föreställningen Mera Mera gav mig väldigt mycket pepp och hopp inför framtiden. Nervositeten i magen inför valet släppte lite och kärleken flödade. Helt klart värt dessa trötta ögon. Jannes fenomenala orkester är fantastiska!
 
Nu håller jag tummarna för regeringsskifte, mer musik av detta slag och ett fint avslut på veckan. Imorgon kommer min mamma hit och jag har perfekta planer inför helgen. Nu ska jag lägga mig på soffan och inte kliva upp förrän det är dags att gå till sängs. 
 
Amanda filmade lite från första föreställningen, här är Vi gräver upp gruvor och Under min livstid. Den sistnämnda har Gudrun Schyman skrivit texten till.
 
 

0 thoughts on “Sena kvällar och tidiga mornar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *