Hej då kära lilla stuga

Hej då kära lilla stuga

 
 
 
Det är med sorg i hjärtat som jag skriver detta. Jag har blivit av med mitt boende. Igen. Om två månader måste jag flytta ut ur min älskade lilla stuga. Jag trodde inte jag skulle befinna mig i den här situtaionen så snart igen, men nu är den här. Stressen och ångesten över den här jäkla boende-krisen som faktiskt råder. Jag vill inte packa ner hela mitt liv i lådor och hyra ett dyrt förråd att ha dem i. Jag vill inte bo i en resväska, två månader där och tre månader där. Jag är SÅ less på det nu. Jag vill ha ett hem med mina saker. Ett hem där jag känner att jag kan bo utan att behöva vara beredd på att flytta när som helst. Jag har inte bott i Stockholm länge men är redan inne på mitt sjätte boende. Jag trodde att jag skulle bo kvar här länge, tog ner alla mina möbler från Norrland och andades ut. Tji fick jag. Så, nu vädjar jag till alla er där ute. Finns det någon som vet om ett hem till mig? Någon som ska sälja sin lägenhet kanske? Eller hyra ut under en längre tid?
Alla tips och idéer är välkomna!
Mvh / vräkt

0 thoughts on “Hej då kära lilla stuga

  1. Alltså, blir så less och ledsen av bostadssituationen! Jag skulle så gärna vilja flytta till Stockholm och plugga, men jag känner att jag helt enkelt inte orkar ge mig in i tillfälliga boenden och hela den karusellen med hopplösa bostadsköer och ovisshet. Hoppas du hittar något nytt och bra fort!

    1. Jag förstår dig! Jag anade nog aldrig hur det skulle bli. Men samtidigt så har det alltid löst sig väldigt bra för mig. Har hittat bra boenden, men börjar bli less på att behöva byta boende nu. Hoppas verkligen på något mer permanent! Men det trodde jag ju att detta skulle va också! Kram på dig

  2. Hoppas att du står i Sthlms bostadskö? Det går ju att hitta saker med kort varsel ibland, som kan vara enklare att få osv. Hoppas att det löser sig!

  3. Ett hem är någonting så primärt. Hoppas det löser sig på bästa sätt. Men var du/ni än bor så vet jag att du gör det mysigt. Bostadsituationen som den ser ut är sjuk! Som sagt, hoppas det löser sig! Kram!

    1. Tack snälla Jenny! Jag tror det kommer bli bra också. Vore skönt att få andas ut lite bara och inte alltid vara beredd på att behöva flytta igen. Jag har ju en del prylar liksom! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *