FRÅGESTUND!

FRÅGESTUND!

 
 
Nu var det år och dar sedan vi gjorde något tillsammans här på bloggen! Vad sägs om en frågestund/önskestund? Ni läsare frågar vad ni vill, kanske om jobb? utbildning? bandet? pincurls? vintageklänningar? Så svarar jag på era frågor efter helgen! Ni kan också önska rubriker eller tema på ett inlägg.
 
Kommentera detta inlägg eller maila mig på karoline.pettersson@hotmail.com
Oj vad spännande!
Kram
 

0 thoughts on “FRÅGESTUND!

 1. jag skulle vilja ha tips/bilder på hur du borstar ut håret efter papiljotter. har försökt följa guiden i vintagehår, men får det liksom inte att bli bra. hur stora partier borstar du ut? hur länge? produkter? ett utborstningsinlägg helt enkelt önskas hjärtligt 😀 puss söto!

 2. jag skulle vilja ha tips/bilder på hur du borstar ut håret efter papiljotter. har försökt följa guiden i vintagehår, men får det liksom inte att bli bra. hur stora partier borstar du ut? hur länge? produkter? ett utborstningsinlägg helt enkelt önskas hjärtligt 😀 puss söto!

 3. Är du och Andreas fortfarande tillsammans? Om ja, varför bor ni inte ihop längre? Vad gör han nuförtiden? Kram!

 4. Jag skulle jättegärna vilja se och läsa om vintageklänningar, lite tips till oss " nybörjare" vore kul:) gärna massa bilder på dina klänningar också. Tips typ hur man hittar bland alla kläder som säljs på loppis/ second hand butiker, jag blir förvirrad av mängden kläder och är dålig på att urskilja vad som är bra klänningar..Tpå nyproducerade i 50-60-tals stil vore också kul.

 5. Har du förslag på vintage-frisyrer för långt hår? Köpte boken Vintagefrisyrer, toppenbra, men det fungerar inte riktigt för lååånga hår! :/

  Sedan så vore det kul att se dina favoritklänningar!

  Tack för en toppenblogg! 😀

  // Fia
  http://www.fiasvintage.bloggse

 6. Jag vill höra dig sjunga mer! Kan vi få höra något där du sjunger själv? eller sjunger du enbart med The Birdettes? Vad sjunger du om du sjunger solo liksom?

 7. Vad jobbar du med? Känns som du har flera jobb samtidigt? Hur hinner du med allt (blogg, bandet osv)?

 8. Hej hej, lite löjlig fråga, men jag har experimenterat och googlat på hur man får till en fin pincurl att ha i håret hela dagen utan att det förbenade hårspännet syns, men det går inte! En liten guide skulle sitta mer än fint! Tack för en härlig blogg!

 9. Jag är fjorton år och börjar nian till hösten. Jag har gjort pin curls i lite över ett år nu men jag har börjat tröttna på alla negativa blickar ang. mitt hår och min klädstil. Har du något bra tips på att ignorera alla kommentarer? Och kan inte du berätta om din utbildning och om hur du flyttade till Stockholm? Och bra "basplagg" i en vintagegarderob?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *