Pianoägare!

Pianoägare!

 
 
Äntligen har jag ett akutsitk piano hemma! Den lilla stugan som redan var ganska full av möbler har nu alltså fått tillskott av ett litet Bambino. Det är helt galet vad jag saknat att ha ett piano hemma, det har på riktigt känts tomt. Så, nu jäklar ska här spelas och komponeras. (ska bara få det stämt först).
 

0 thoughts on “Pianoägare!

  1. Oh vad kul! Piano är så mysigt, kan inte spela så jätte mycket men lite granna, skulle också vilja äga ett ^^

    Hur länge har du spelat? 🙂
    Kram

  2. Hej! Jag är på jakt efter ett litet piano och så kom jag in på din blogg när jag googlade. Ser att inlägget är gammalt men tänkte ändå fråga; var köpte du ditt piano?

    Vänliga hälsningar,
    Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *