Vill du vara med på vintagebloppisen?

Vill du vara med på vintagebloppisen?

 

Snart är det dags mina vänner! Den 4 maj arrangerar jag tillsammans med några av Sveriges bästa bloggare en Vintagebloppis i Stockholm. Vi vill ju så klart träffa så många som möjligt av er läsare och vi tror det kommer bli en otroligt rolig dag!

 

Är det så att ni vill vara med på ett hörn? Vi söker nu volontärer som vill vara med och hjälpa till under dagen. Förutom en trevlig dag kommer du att bjudas på lunch, fika, trevligt häng och en överraskning som tack!

 

Ansök genom att berätta lite kort om dig själv på volontar@vintagebloppis.se. Sista ansökningsdag är den 27/4.

 
 
 

0 thoughts on “Vill du vara med på vintagebloppisen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *