Vintage + bloggare + loppis = Vintagebloppis!

Vintage + bloggare + loppis = Vintagebloppis!

 
Var ni några som listade ut vår rebus i veckan? Jag hade bokstaven P och tillsammans med ett stort gäng bloggare med andra bokstäver blir kalaset VINTAGEBLOPPIS! Den 4 maj kommer vi alltså ställa till med baluns där vi säljer vintagepärlor ur våra egna garderober, prylar och möbler. Dessutom kommer det bli livemusik, tävlingar, show och andra roligheter under dagen. 
 
Vi samarbetar med Tradera, så ni som inte befinner er i Stockholm kommer få chansen att buda hem några godbitar också. Vinsten från auktionerna går oavkortat till välgörenhetsorganisationen Kvinna till kvinna som arbetar för fred och jämställdhet. Tradera kommer även att finnas på plats under dagen och göra en hel del spännande saker!
 
Vi håller till på fantastiska Kristinehovs Malmgård i Hornstull. Den fina kartan samt loggan har Unvelo-Emelie gjort. Jag vill så gärna träffa er alla den 4 maj! 
Här är facebookeventet och här är hemsidan.
 
 

0 thoughts on “Vintage + bloggare + loppis = Vintagebloppis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *