Dagens outfit på trång yta

Dagens outfit på trång yta

 
Det här med att fota sig själv med självutlösaren är så jäkla svårt ibland. Till exempel när man bor så där kompakt som jag alltid gör, finns inte en enda ledig vägg och inte tillräckligt stort rum så avståndet blir bra. Jaja, här är dagens försök i alla fall. Ny jumper jag ärvt av Sara och en gammal loppisfyndad klänning. Nästintill våruppror va!? Rosa och mintgrönt i kombination är en favorit. Nu ska jag sätta solglasögonen på näsan och åka till jobbet, sångundervisning hela eftermiddagen står på schemat! Puss! ♥
 
 

0 thoughts on “Dagens outfit på trång yta

  1. jättefint 🙂 man får göra sig plats, eller också ta kort framför en dörr och redigera bort listerna 🙂 Annars blir det ju alltid fina kort ute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *