Med en enkel tulipan börjar vecka 12

Med en enkel tulipan börjar vecka 12

 
Alltså den här helgen bara flög iväg, shit vad fort tiden gick. Jag är inne i en period just nu när jag bara vill ha roligheter och äventyr hela tiden. Känner mig sådär speedad och rastlös för jämnan. Kanske är det för att våren är på ingång, kanske för att det är så mycket roligt som händer i den här stan hela tiden.
 
Jaja, nu får jag lugna ner mig lite i alla fall, för det är söndagkväll och arbetsdag imorgon. Jag har bara tre veckor kvar på mitt älskade jobb, sedan går vikariatet ut och den anställda musikläraren kommer tillbaka. Så, jag förbereder mig på att grina med ungarna och alla vänner i personalen. Det är spännande och samtidigt läskigt att inte ha något jobb efter påsk, vad ska jag då hitta på?
 

0 thoughts on “Med en enkel tulipan börjar vecka 12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *