Länkkärlek

Länkkärlek

 
 
Nu har jag uppdaterat min länk-lista på sidan av bloggen med de bloggar jag läser oftast. Förlåt om jag glömt någon av er, ska se över det snarast. Men så länge kan ni njuta av all den inspiration jag får från dessa bloggar varje dag! Puss och länkkärlek på er! ♥

0 thoughts on “Länkkärlek

  1. åhh, du är så himla fint fräknig och brun! hur gör du, det är ju liksom vinter? haha. (p.s älskar länkkärlek, det är ju så bra). MEN kanske är min webbläsare lite konstig (använder chrome) men jag ser inte länklistan? vill ju se dina favoritbloggar 🙁

  2. Verkar tyvärr vara som fanny darling skriver att länklistan inte syns om man t ex går in och tittar direkt på ett inlägg (via ex Fb eller Bloglovin’) utan endast då man går in på startsidan för karolinesvintage.se. Kanske så blogg.se är uppbyggd? Puss gull <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *