Tillbaka till verkligheten

Tillbaka till verkligheten

 
Ikväll sätter jag mig på ett plan och åker hem till lilla stugan i Stockholm efter vad som känns som en månads jullov. Det är en overklig känsla att det faktiskt är dags att gå till jobbet och att det kommer en vardag nu. Men samtidigt ska det bli skönt att packa upp resväskan och sova i sin egen säng. Jag har haft fantastiska veckor i Övik och Karlskrona, hoppas på fler vistelser snart igen!
 
Peppen på våren smyger i kroppen, det är så mycket jag vill göra. Spela massa med The Birdettes, boka in sommarturné och fler saker som fortfarande måste vara lite hemliga. 2014, du ska bli ett så jäkla bra år. Kan vi inte bara bestämma det?!
 

0 thoughts on “Tillbaka till verkligheten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *