Plötsligt händer det!

Plötsligt händer det!

 
 
Ni vet ju hur bortskämd jag är med loppispriser eftersom jag bott i Norrbotten de senaste fem åren. Där har det gått att fynda hur billigt som helst, teakbord för en tjuga och lampor för en tia. Det är ju inte riktigt på samma sätt i Stockholm, MEN nu ska ni få höra här.. I veckan när jag var inne på myrorna hittade jag en Spisa ribb-kopp med fat för 75:- och två äggkoppar till min Flora-samling för 5:- styck. Wohoo!
 

0 thoughts on “Plötsligt händer det!

  1. Oj wow! Jag dåg en hög med Flora-koppar med fat och assietter (om jag inte minns fel) här om dan. Tror jag ska se vad dom kostar och ev. slå till! Så himla fina 🙂

  2. Fyndigt! Är också bortskämd med billiga priser, hemkommen efter helg i Stockholm och ja fy bubblan vad dyrt allt är 😉

  3. Man blir verkligen bortskämd med billiga priser, i Dalsland är det likadant… Tittar man på nätet eller åker mot tex Göteborg blir man mörkrädd över priserna… 🙁

    Vilken tur du hade, underbart!

  4. ALLTSÅ skojar du?! ÅH! Just nu letar jag prunus som en tok. Finns på antikaffären på hörnet, fast där kostar ett litet fat såklart typ 300 kronor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *